4 makkelijke romantische dingen om te doen

Hoe een romanticus te worden zonder moeite (en geld)!

Speel haar een muziekinstrument

We zijn allemaal op een of ander moment in ons leven door de deuren van een muziekschool gegaan. En het maakt niet uit dat alles wat je je herinnert van die moeilijke jaren is hoe je de kattenwals speelt (trouwens, heet het?). Het belangrijkste is om op een avond voor een meisje te gaan zitten, haar diep in de ogen te kijken en te levitra zeggen: « Ik heb nog nooit met iemand gespeeld. ». En iets vervullen. Natuurlijk zal het orgel het meest effectief werken. Maar domra zal ook naar beneden komen.

Draag het meisje door de plas

Alles wat je hiervoor nodig hebt, het is een meisje, een plas, rubberen laarzen, een minimale reeks spieren. Het belangrijkste, als je een plas hebt gezien, aarzel dan niet. En vraag niet! Elk anderhalf meisje vindt zichzelf waanzinnig dik, en de gedachte dat haar man erachter zal komen (bijvoorbeeld door haar in zijn armen op te tillen) kan haar tot hysterie brengen en schreeuwen: « Nee, niet doen raak me aan! Bel de politie, ik ken deze man niet! »

Dus handel snel en zonder vertraging. En we hoeven je waarschijnlijk niet te waarschuwen dat het nodig is om het meisje gemakkelijk en natuurlijk te dragen, zonder zware zuchten en opmerkingen: « Ja, je bent geen pluis in mij … »

Geef het meisje een boek

Kortom, elk min of meer sjofel boek dat je thuis vindt, is voldoende. Je kunt zelfs niet thuis, wat is er echt. Het belangrijkste is dat je met dit boek het verhaal uit je kindertijd op een geloofwaardige manier weet te verbinden.

Meisjes hebben trouwens over het algemeen een eerbiedige houding ten opzichte van de kinderjaren van mannen. Meisjes geloven dat als een man een deel van zijn verleden met hen deelt, hij dus aanbiedt zijn toekomst te delen. (De laatste zin is ons gedicteerd door onze spion achter de vrouwenlinie, dit hadden wij zelf niet verzonnen.)

Dus, als je een boek van Marx hebt dat Volodka je in de vierde klas gaf, geweldig. Geef het aan https://farmaciadiprima.com/isordil-generico-isosorbide-dinitrate/ het meisje met de woorden: « Laat het bij je worden gehouden ». Ik ben zo kalmer – plotseling wordt Volodka weer vrijgelaten uit de gevangenis? »

En in het algemeen mag literatuur niet worden onderschat!

Ontmoet haar voor het werk

Het item is relevant voor degenen die hun tandenborstel nog niet op het altaar van samenwonen hebben gelegd. Mee eens, er is niets romantisch aan het huis tien minuten eerder verlaten dan het meisje en dansend op haar te wachten in de ijzige ochtendbinnenplaats.

Maar als het meisje je niet had verwacht, zal er een verrassing zijn. Vooral als je denkt om warme koffie met je te maken. Tegen de tijd dat het meisje uit het huis komt, zal hij gewoon aardig warm zijn. Trouwens, tegelijkertijd controleer je de gevoelens van het meisje. In de ochtend om nep oprechte vreugde is onmogelijk.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *